A halláskárosodás változik

A halláskárosodás változikAz életminőséget jelentősen veszélyezteti, akik a halláscsökkenés, illetve a családok. A szociális, illetve élettani hatásai a következők: Csökkent munkahelyi hatékonyságát, illetve jövedelem. Visszavonja a zajos társas helyzetek, Érzések, elszigeteltség, a Törzs, a személyes kapcsolatok. Fokozott a korán jelentkező dementia, amennyiben a halláscsökkenés változik túl, az enyhe, súlyos halláskárosodás, ahol hangos biztonsági jeleket lehet, hogy nem is hallottam. Több, gyakran úgy jelenik meg, mint egy nehéz a szavak megértése, különösen a jelenléte a háttérzaj. Jelek, halláscsökkenés, halláskárosodás ritkán egyszerűen számít, hogy csökken a mennyiség. Általában érinti a különböző frekvenciájú hang által különböző összegeket, ami viszont azt jelenti, hogy az emberek hiányzik része szavak beszélgetések – különösen zajos környezetben, ahol a versengő háttérzaj “megkavarja” beszéd, beszélgetés. Ha úgy érzi, hogy a tárgyaláson nem az, ami régen, vagy attól tart, hogy a szeretett egy lehet, hogy tapasztal halláscsökkenés, egy pár percet, hogy ezt a rövid önértékelési tesztet biztosított. A meghallgatás a teszt csak egy nagyon egyszerű szűrővizsgálat.

Néhány gyakori példa

 

Néhány gyakori példaHa úgy érzi, hogy lehet, hallássérült, javasoljuk, hogy hívja fel a klinikát, hogy gondoskodjon a teljes klinikai hallásvizsgálat. Típusú hallásvesztés, a Vezetéses hallás elvesztése, a Vezetéses halláscsökkenés eredmények a probléma a folyosón a hang a külső fül és/vagy a középfülben. Néhány gyakori példa a Túlzott cerumen (fülzsír) a hallójáratba, Perforáció a dobhártya, középfül-fertőzés folyadék felhalmozódás, Azonban vezető veszteség elszámolása csak 10% – a meghallgatás veszteségek, arányuk enyhe vagy közepesen súlyos. A jó hír az, hogy a vezetéses halláscsökkenés gyakran orvosilag kezelt, sok esetben hallani lehet teljesen felújított. A tünetek a Vezetéses Hallás Elvesztése, A vezetéses hallás elvesztése, a teljes hangerőt a hang csökken. Jele vezetéses halláskárosodás lehetnek: Fordul fel a hangerőt a tv-ben, vagy rádión Kéri az embereket, hogy ismételje meg, amit mondanak. Tárgyaláson az egyik fül jobb, mint a másik. Amikor kötet kellően emelkedett, tisztánlátást, a megértést általában ép valaki, a vezetéses hallás elvesztése. Egyéb tünetek is jelen lehetnek, mint például a fül fájdalom, vízelvezetés a füle, vagy egy olyan érzésem, nyomás, vagy az akadály. Idegi halláskárosodás okoz-a-meghallgatás-lossHearing veszteség származik, a belső fül a továbbiakban idegi halláskárosodás vagy laikus nézőpontból, “ideg süketség”. A túlnyomó többsége a meghallgatás veszteség idegi veszteségek, valamint a gyakori okai a következők: a Genetikai tényezők (azaz a halláskárosodás lehet a családokban) Túlzott zaj expozíció – vagy hirtelen vagy tartós.

Változások a belső fül miatt öregedés

Változások a belső fül miatt az öregedés. Kevésbé gyakori okai a következők: Reakciók fül-mérgező gyógyszereket. Hallóideg tumor, Feltételek előtt szerzett születése (veleszületett) A fertőzések, például a meningitis, mumpsz, Vese -, betegség -, Érrendszeri betegség. Minden ok vezethet kár, hogy a szenzoros szőrsejtek vagy az idegek. Ha sérült, a haja sejtek nem lehet megjavítani magukat, sem orvosilag kezelni. Ezért 90% – a halláskárosodás nem gyógyítható. Egy idegi halláskárosodás is minden fokozat – enyhe, középsúlyos, súlyos vagy nagyon súlyos. A több, mint 95% – át érintő esetekben idegi halláskárosodás, hallókészülékek, vagy cochleáris implantátumok a javasolt kúra. Tünetek Idegi halláskárosodás. Míg a teljes hangerőt a hang csökkenthető, a tiszta hangok vagy hangok is befolyásolják. Az emberek idegi halláskárosodás gyakran hallom, hogy az emberek beszél, de nem mindig értem a szavakat, még akkor is, ha a hangerő megfelelő. A zene is torz volt, ami csökkent élvezet. A tünetek Idegi halláskárosodás lehetnek: Fordul fel a hangerőt a tv vagy a rádió. Kéri az embereket, hogy ismételje meg, amit nekik mondott. Felfogás az emberek motyogott, vagy nem világos, nem egyértelmű, amikor hallgatta a beszédet. Nehéz tárgyalás a zaj, Vegyes halláskárosodás. Amikor egy hallásvesztés következik be a feltételeket, a belső fül, valamint a külső és/vagy középfül -, ez az úgynevezett vegyes halláskárosodás.

Zajszint okozhat maradandó halláskárosodás

Oka a halláskárosodás, zajszint okozhat maradandó halláskárosodás. Egy példa a vegyes halláskárosodás lehet, hogy valaki a belső fül sérülés miatt zajexpozíció a munkahelyi sok-sok éven át, aki jelenleg is van egy fertőzés, ami oda vezetett, hogy a folyadék halmozódik fel a középfülben. Ez a grafikon az itt látható szemlélteti a idő tart, hogy nem okoz maradandó halláskárosodást, amikor kitéve a különböző szintű hang. Ez a grafikon az itt látható szemlélteti a idő tart, hogy nem okoz maradandó halláskárosodást, amikor kitéve a különböző szintű hang. Míg az öregedési folyamat jelentős mértékben hozzájárul, hogy a halláskárosodás, ez minden bizonnyal nem egy állapot, fenntartva a későbbi életszakaszban. Tanulmányok kimutatták, hogy a zajexpozíció becslések szerint hozzájáruló tényező mintegy 37% – ában, a feltétel pedig érdekes módon, mintegy 50% – a az Ausztrálok a halláscsökkenés mindig a hagyományos munkaképes korú (azaz alatt, 65 év). Egyéb tényezők, a halláskárosodás a következők: Fertőzés vagy sérülés (17.1%) esetben veleszületett halláskárosodás (4.4% – ában) Egyéb okok (16.8% – ában) Nem meglepő, tekintve, hogy a zaj hatásai, a hímek lényegesen nagyobb a valószínűsége, hogy a halláskárosodás, mint a nők, beleértve azt is, hogy kétszer olyan valószínű, hogy egy közepesen súlyos vagy súlyos halláskárosodás. Manapság, az emberek jobban tisztában van a károk, amelyek zaj lehet tenni, hogy a tárgyaláson. Ezt szemlélteti keresztül a kötelező rendelkezés a fül védelme a helyszínen, a gyárakban. Ennek ellenére, minden nap több millió Ausztrálok kiteszik magukat zajszint, hogy biztosan vezet, hosszú távon károsíthatja a hallását, beleértve a személyes sztereó rendszerek által fiatalabb Ausztrálok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *