Fogyás Gyors 6 Élelmiszerek, Hogy Vékony

Fogyás Gyors 6 Élelmiszerek, Hogy VékonyIndul a nyár, és úgy döntöttél, hogy lefogysz ? Akkor jobbról jöttél! Annak érdekében, hogy lefogy gyorsan meg kell tudni, mit csinálsz. Hogy edzened kell és aludnod, már tudod, de valójában mit kéne enned?

A középső mértéket az határozza meg, hogy mit eszel és hogyan élsz – ez az életstílusod tükörképe. Ez nem jelenti automatikusan, hogy kedves leszel, Csak mert vékony vagy, vagy kevésbé vagy jó, csak mert egy kicsit nagyobb vagy.

Fogyni gyorsan – de nem csak, hogy vékony

Az étel, amit eszel, nem csak a méret súlyát befolyásolja, hanem az arcod színét, a hajad erejét és a bőröd lágyságát is. Ha gyorsan le akarsz fogyni, könnyű kihagyni az étkezést, nem szénhidrátot enni, csak zöldet enni. Ez nem áll meg.

Ez a lista azoknak szól, akik gyorsan akarnak fogyni – ugyanakkor szép, puha bőrük és jó hasuk van 14krestaurant.com!

Alma

AlmaAz almában van valami pektin nevű. Pectin kiváló képességgel rendelkezik arra, hogy lelassítsa az emésztést, és telítettséget érezzen. Számos tanulmány azt mutatja, hogy az alma növeli a telítettséget, így kevesebb kalóriát fogyaszt.

Az a mondás, “Egy alma, ha akkor tartja a doktor távol a várostól” logikus, ha látod, mit tartalmaz egy alma. Antioxidánsok, C-Vitamin és rostok, hogy megnevezzünk néhány előnyt a frontvonalban. Ha azt szeretnénk, hogy vékony, alma van valami, amit végre kell hajtania a diéta menetrend. Megállítja az éhségedet, és nagyon hasznos. Hajrá!

Avokádó

Csak azért, mert gyorsan le akarsz fogyni, és még a nyár előtt meg akarod szerezni az álomtestedet, nem szabad kizárnod a zsírt. Soha ne zárja ki a zsírt. Ahogy említettük az útmutatóban a fogyás, nem zsír eszik tárolják a szervezetben, mint a zsír.

Avokádó gyakran le, mint “super food”. Ez jó, és jön: magnézium, kálium, hasznos zsír, folsav, E-Vitamin és C. avokádó tartalmaz sok zsírt, hogy egy gyümölcs, sőt néhány kalória – de ne aggódj, ez hasznos zsír. Egy nagyon jó gyümölcs, hogy meg kell enni, ha nem mindegyik, minden másnap. Ez mind a jólét, mind a cél a fogyás gyors.

Áfonya

Valami, amiből sok van Svédországban. Kalória-rezisztens és hihetetlenül gazdag antioxidánsokban. Áfonya tartalmaz mangán, ami az az előnye, hogy néhány ember felgyorsíthatja az anyagcserét .

A tanulmányok szerint az áfonya jót tesz a bőrnek és a memóriának. Akarsz olyan ételt enni, amitől okosabb leszel, és ugyanakkor szép, puha bőrt is akarsz? Aztán elégetni néhány kalóriát, hogy kiválassza a saját áfonya az erdőben, majd enni őket, amíg az esti étkezés. Jó összekeverni a joghurttal.

Brokkoli

BrokkoliMindenki, aki “tudja”, hogy kell brokkolit enni. Bár nem mindenki tudja, miért. Brokkoli nagyon állott a kalóriák, de nagyon gazdag rost . De mindenekelőtt kimutatták, hogy olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek ellensúlyozzák a rákot!

Egy hihetetlenül hasznos zöldség, amely a sportolók és testépítők körében normává vált, pusztán gazdag tartalma és pozitív egészségügyi hatásai miatt. Akár akarsz vékony, menj le 10 kg vagy épít nagy izmok-eszik brokkoli

Sárgarépa

Tudom, hogy a lista eddig gyümölcsökből és zöldségekből állt – de a sárgarépa olyan hasznos, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ha gyorsan szeretne fogyni, tudnia kell, hogy a sárgarépa sok vizet és rostot tartalmaz, ami növeli a telítettség érzését, amikor megeszi őket. Kinek a szülei nem mondták, hogy a répától jobb a látásod? Azt is elfelejtették megemlíteni, hogy a sárgarépa is javítja az immunrendszert.

Chia Mag

Olyan kicsi, de olyan hasznos! Létfontosságú dolgokat tartalmaz, mint például: magnézium, kalcium és omega-3! Mivel annyira tele vannak rostszálakkal, nagyon gyorsan csökkentik az éhségedet, ami hasznos, ha ezen a nyáron egyre soványabb és álmodozóbb leszel. Vegans gyakran eszik chia mag csak azért, mert a rendkívül hasznos tartalom. Valami, amiből nekem is többet kéne ennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *