Orvosi súlykezelés: ez a helyes az Ön számára?

Orvosi súlykezelés: ez a helyes az Ön számára?Néha szükség lehet szakértői segítséget, amikor a fogyás, különösen, ha a fogyás egyenlő egyre jobb egészség. Ismerje meg, ha a hírnév orvosi Súlykezelő Program megfelelő az Ön számára.

Az egészséges táplálkozás és a testedzés fontos a jó egészségnek, de nem mindig vezet fogyáshoz. Kirsten Frederiksen, MD, a Hírnév bakesalebetty.com Egészségügyi fejlesztési Programokat, elmagyarázza, hogyan Hírnév új Orvosi testsúlycsökkentő program adhat a forrásokat, valamint támogatni kell, életmódváltás, egészséges, fenntartható módon.

Mi az az orvosi súlykezelés?

A hírnév multi-fegyelmi orvosi súlykezelési programja lehetővé teszi a betegek számára, hogy átfogó értékelési és kezelési tervet kapjanak súlyuk orvosilag történő kezelésére. Egy csapat regisztrált dietitiai tagja vagyok. Segítünk a túlsúlyos betegekkel kapcsolatos egyedi diagnózisok kezelésében.

Hírnév orvosi fogyás kezelési program működik az egészségügyi szolgáltatók. Készítünk egy személyre szabott tervet, hogy segítsen fogyni, oly módon, hogy az egészséges, valamint Elérhető hosszú távon. De ez nem sebészeti gyakorlat, és nem vesz részt fogyás műtét vagy műtét utáni ellátás.

Kapcsolódó: leküzdése fogyás Plateaus: 5 tipp, hogy megpróbáljaKapcsolódó: leküzdése fogyás Plateaus: 5 tipp, hogy megpróbálja

Ki jogosult a programra?

Vannak több csoport, akik részesülnek a hírnév orvosi súlykezelési Program:

25-nél nagyobb BMI-vel és az alábbiak közül egy vagy többel rendelkező betegek: hipertónia, 2-es típusú cukorbetegség, obstruktív alvási apnoe, a rák bizonyos formái, kardiovaszkuláris betegség és stroke, osteoarthritis, köszvény, Kirsten Frederiksen, MD, a Hírnév Egészségügyi fejlesztési Programokat, elmagyarázza, hogyan Hírnév új Orvosi testsúlycsökkentő program adhat a forrásokat, valamint támogatni kell, életmódváltás, egészséges, fenntartható módon.  meddőség, polycystás ovarium szindróma és egyéb egészségügyi problémák

30-nál nagyobb BMI-vel rendelkezők

Jelentős anyagcsere-problémákkal, például 2-es típusú cukorbetegséggel, zsírmájjal vagy kardiovaszkuláris betegséggel küzdő személyek, akik nem reagálnak a rendszeres orvosi ellátásra

Mit tartalmaz a program?

A jelenlegi egészségügyi állapot értékelése és az elhízással kapcsolatos állapotok kezelése

A kijelölt laborok és az EKG értékelése

A kezelési lehetőségek áttekintése, beleértve a táplálkozási változásokat, a lehetséges étkezési pótlásokat és / vagy gyógyszereket, testmozgás és viselkedésterápia

Dietetikus értékelés és cselekvési terv

Az egyes betegek elhízási kezelési tervéhez igazított rendszeres ellenőrző látogatások

Ezeket a programokat fedezi a biztosítás?

A legtöbb egészségbiztosítási szolgáltatók fedezi orvosi látogatások ebben a programban, de általában nem fedezi a költségek gyógyszerek használt fogyás, vagy a használata étkezés utánpótlás. Mindig fontos, hogy beszéljen a biztosítási szolgáltató, hogy mit a terv lehet fedezni, mint Ön keres orvosi súlykezelés támogatást.

Milyen más programokat kínálnak a hírnév egészségügyi javító programjai?

Számos oktatási és támogatási programot kínálunk, amelyek segítik az embereket a Milyen más programokat kínálnak a hírnév egészségügyi javító programjai?különböző egészségügyi feltételek által támasztott kihívások leküzdésében, valamint az egészséges életmód megteremtésében és elfogadásában. Kirsten Frederiksen, MD, a Hírnév Egészségügyi fejlesztési Programokat, elmagyarázza, hogyan Hírnév új Orvosi testsúlycsökkentő program adhat a forrásokat, valamint támogatni kell, életmódváltás, egészséges, fenntartható módon.  Amellett, hogy az orvosi súlykezelési Program, hírnév kínál cukorbetegség programok, táplálkozási tanácsadás, valamint a súlycsökkentő programok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *