Top 5 Gyógynövények Férfi Javítása

A múltkor voltam egy helyi Walgreens észrevettem, általuk több száz különböző gyógynövények, azt állítva, hogy csodálatos dolgokat. Ha én, hogy az összes, nem csak a szuper okos, de én is szexi bőr, a six pack gyomor, nagy haj, egy csodálatos szerető, mind a nők, hogy szeretném, hogy egyszerűen csak szagolgatni a “feromonok.” Kétlem, hogy lehet, hogy csak azáltal, hogy néhány tablettát, de olyan fantasztikus, irreális, mint az igény, vannak egyértelmű előnyei, hogy bizonyos gyógynövények. Mindannyian tudjuk, hogy a Ginkgo a mentális éberséget, Echinacea a mentelmi jog ereje, de mi gyógynövények legjobb férfi szexuális teljesítményét?

Top 5 Gyógynövények Férfi Javítása

Megbeszéljük a tíz legjobb férfi javítása gyógynövények itt befejezni segítségével néhány elkerülése érdekében.

 

  1. GINKGO BILOBA LEVÉL – azt akartam kezdeni, ginkgo, mert közismert, mint egy gyógynövény, hogy segítsen a memória, az agy működését. Ez valójában helyes, azonban csak azokra az egyik hatálya a gyógynövény jótékony hatása. Ginkgo működik, bővül a kapacitás a vér áramlását a vénákban, artériák, ezért ez a hatás előnyök számos részén a test, a megnövekedett oxigén az agyba, amely lehetővé teszi a jobb agyműködés, hogy teltebb, keményebb erekció, mivel több vér kerül forgalomba, hogy a pénisz.

Néhány érinti a ginkgo, a megnövekedett véráramlás, egyének vérzési rendellenességek, különösen azok, akiknek a vér nem alvad meg a seb, több óvintézkedést, mint több vér áramlását lehet lassítani a folyamatot, véralvadási. A második gond az, hogy azok, akik inkább a ginkgo biloba mag át a levél. Nyers ginkgo biloba magok mutattak egy kis szint a toxinok, így ha inkább a magok ajánlatos főzni őket megelőzően a bevétel. Végül, mint minden új mellett a diéta, néhányan azt állították, egy kisebb gyomorrontás, hasmenés.

A javasolt koncentráció 24% flavones, 6% - terpén laktonok. A szokásos adag 120 mg 160 mg / nap.

A javasolt koncentráció 24% flavones, 6% – terpén laktonok. A szokásos adag 120 mg 160 mg / nap.

 

  1. KIVONAT a LAP EPIMEDIUM – A következő herb epimedium levél, vagy közismert nevén a horny goat weed. Az eredete epimedium a kecske, pásztorok, akik rájöttek, hogy amikor a nyáj ette a füvet, a szexuális tevékenység észrevehetően nőtt, így a neve. Discovery Channel készített egy felmérést a horny goat weed. Azt találták, hogy ez a szám az egyik leggyakrabban felírt megoldás, hogy szexuális diszfunkció a szakmai orvosok Kínában. Bár keveset tudunk arról, hogyan horny goat weed tényleg működik, ez azt mutatja, jelentősen növeli a libidót, vitalitás, mind a férfiak, mind a nők, helyreállítani a szexuális funkció, a férfiak, illetve segít a kellemetlen érzés a menopauza idején a nők.

Hogy ez a nap nem találtunk semmilyen ismert mellékhatása a horny goat weed, más mint a tipikus kisebb gyomorrontás, hasmenés, amikor valami új egészül ki, hogy a diéta.

Ajánlott, hogy a bevitt horny goat weed koncentrátumok, elég, ha van legalább 10% – icariin. Általában 1000mg, hogy 2000mg a megfelelő napi adag.

  1. GALAGONYA BOGYÓ – A galagonya bogyó egy másik gyógynövény, amely általánosan használt kezelni egy problémát, még az ellátások kiterjesztése tovább. A galagonya bogyó elsősorban kezelésére szív problémák. Erősíti a szívet, amely lehetővé teszi, hogy a szivattyú több vér. Ez természetesen azt jelenti, hogy nagyobb a vér áramlását a péniszbe. Így lehetővé teszi a nehezebb, teljesebb erekció, illetve a megnövekedett öröm orgazmus.A javasolt koncentráció 24% flavones, 6% - terpén laktonok. A szokásos adag 120 mg 160 mg / nap.

Néhány érinti a galagonya bogyó, hogy a tanulmányok kimutatták, hogy csökkenti a vérnyomást egy kicsit, így ha nagyon alacsony a vérnyomása, hogy lehet, hogy konzultáljon egy orvossal. Mint mindig, egy kis számolt be egy kisebb gyomorrontás, hasmenés.

Az ajánlott napi adag a galagonya bogyó 160mg, hogy 900mg koncentrált, hogy 2% – ról 3% – a flavonoidok, vagy 18% 20% oligomeric procyanidins.

 

  1. Saw PALMETTO BERRY – A saw palmetto berry egy bogyó, amely az általánosan használt urológiai problémák. A leggyakoribb az, hogy egy megnagyobbodott prosztata normális méretűre. A többségük azonban a tanulmányok azt mutatják, hogy a hosszú távú használat (12 hónap vagy több) saw palmetto is enyhült vizeletürítés, fokozott szexuális funkció jelentős mértékben.

Az egyik pár dolgot saw palmetto bogyókat, hogy bár nem sok elvégzett vizsgálatok a saw palmetto, nincsenek mellékhatások, nincs is panaszkodott, hogy gyomorrontás vagy hasmenés.

320mg naponta szabványosított, hogy nem kevesebb, mint 85% – át zsírsavak az ajánlott adag, a bogyók a saw palmetto.

 

  1. CATUABA KÉREG KIVONAT – A catuaba egy Brazil, elsősorban az Amazonas, fa, amelynek kéreg használták, több ezer éve, mint egy idegrendszer revitalizer. Visszaállítja a funkció az idegrendszer, ami fokozott agyi funkció, csökkentett idegesség, jobb alvás, jobb szexuális funkció. Ez a gyógynövény, amely segített a 60, 70, 80, még 90 éves Brazíliában egy egészséges szexuális életet, természetesen.

Nincs ismert mellékhatása catuaba, kivéve az alkalmi gyomorrontás, hasmenés, amikor az először vezették be, hogy a diéta. A fő gond az, hogy igazából beszerzési igazi catuaba kéreg, mivel számos exportőrök, akik export a kéreg, mint a catuaba, de valójában a rossz fa. Vannak 2 formái catuaba fa, amely ellátja a tényleges kéreg, amely gyógyhatású ismert előnyei a tudományos nevek, ezek a két Erythroxylum catuaba, Trichilia catigua.

A szokásos napi adag 1000 mg 2000 mg-Nem történt semmilyen szabványosítás a kivonat koncentráció.

Meg fogja találni a fenti gyógynövények, ha önmagában javítja a szexuális funkciókat, de amikor a kombinált hatásokat fokozza. Így a következő alkalommal, amikor belépsz Walgreens, vagy ki a szállító, akkor képes lesz arra, hogy jobban megkülönböztetni, legalább egy kis része a természetes kiegészítők, a sziget, mely fokozza a szerelmi életét jelentősen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *